marți, 21 mai 2013

Lenjerie intima pentru mirese - cum o alegi


In marea zi a nuntii printre sutele de pregatiri facute din timp trebuie sa va preocupati si de ceea ce veti purta pe sub rochia de mireasa si cel mai important...ce urmeaza sa purtati in noapte nuntii pentru a surprinde si a avea parte de o noapte de neuitat.
Lenjeria de sub rochia de mireasa este de obicei de culoare alba iar sutienul trebuie ales unul care va avantajeaza  bustul, va pune in valoare si totodata  forma sa se potriveste cu decolteul rochiei purtate.
Cea mai importanta piesa de lenjerie intima este cea purtata in noapte nuntii, atunci cand mirii se retrag pentru a serba in doi evenimentul.
 In cazul acesta un set de lenjerie intima sexy sau un babydoll din dantela si satin alaturi de cateva lumanari parfumate pot crea o atmosfera cu totul fierbinte si de neuitat. Modelul de lenjerie intima pe care mireasa il va alege depinde intodeauna de gusturile pe care cei doi le au. Mai depinde si de cat de indrazneata isi doreste ea sa fie in acea seara pentru a surprinde placut, a nu fi vulgara dar si a reusi  sa se puna in valoare din toate punctele de vedere.