vineri, 7 septembrie 2012

Rochii mireasa ieftine

Casa de Moda Ella iti supune atentiei rochii mireasa ieftine, din stoc, la alegere. Putem realiza, la comanda, orice model renumit sau putem executa rochii pe baza ideilor tale, pe care le vom discuta si te vom sfatui, in functie de conformatia ta, ce model te avantajeaza. Iti punem la dispozitie, in cadrul atelierului nostru, cataloage cu fotografii cu rochii mireasa din care sa te inspiri, sa iti faci o idee generala referitoare la rochia pe care o vei purta in ziua cea mare si suntem dispusi sa iti ascultam si sa discutam impreuna propunerile tale. Fii sigura ca vom lua decizia cea mai buna si vei arata minunat in ziua nuntii tale.

Iti propunem rochii mireasa din materiale de cea mai buna calitate, ieftine, la preturi competitive; materialele cu care lucram sunt: satin, tafta, organza si voal, pe care le si combinam in functie de modelul ales. Iti recomandam broderiile in modele simple sau complicate, pentru a aduce un plus de frumusete rochiei tale. Recomandam pentru ziua cea mai importanta, culorile alb sau ivoriu.

Am deschis magazinul nostru de prezentare din Centrul vechi, pe str. Lipscani, din 2006, cu o echipa dedicata de designeri vestimentari si croitori, echipa dispusa sa asculte si sa puna in practica ideile pe care le ai referitor la crearea rochiei de mireasa la care visezi. Nicio clienta nu s-a plans de calitatea muncii noastre sau de modul cum am colaborat. Asta spune multe despre noi si ne recomanda ca fiind alegerea ideala intr-o perioada economica in care inca mai suntem capabili sa cream rochii mireasa ieftine, de calitate foarte buna.

Vino sa ne spui ce-ti doresti, discutam impreuna, te sfatuim cu profesionalism si experienta si pleci acasa cu rochia pe care ai visat-o intotdeauna, o rochie care sa-ti complimenteze tinuta si sa te faca sa te simti minunat in ziua cea mare.

Si daca iti faceai griji in privinta lenjeriei intime pe care o vei purta, poti accesa site-ul ladysboutique.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu