marți, 9 octombrie 2012

Tipuri de rochii pentru mireasaRochia de mireasa de tip A-line,  are fusta asemenea literei A, sus fiind mulata, pe masura ce coboara se amplifica, largindu-se usor incepand cu zona soldurilor. Este rochia perfecta pentru atrage atentia asupra zonei umerilor si bustului. Este rochia ideala pentru o silueta nu tocmai perfecta, se potriveste de minune si persoanelor mignone.  

Rafinament si eleganta, asa s-ar defini  pe scurt acest model de rochie de mireasa.

Rochia de mireasa tip bal, este cel mai cunoscut si mai popular model de rochie, fiind rochia de mireasa traditionala.

Partea de sus a rochiei contine un corset, de obicei purtat foarte strans, fiind de cele mai multe ori brodat sau acoperit cu dantela, fustele sunt foarte largi, cu jupoane si crinolina. Aceasta rochie este de preferat sa fie purtata de fete inalte si cu silueta subtire sau cu solduri late, corsetul ajutand la subtierea taliei, iar fustele a la mascarea soldurilor.

Rochia de mireasa tip sirena este un model de rochie mai special, elegant si foarte modern. Rochia va arata perfect pe o femeie cu forme pline, chiar  daca este mai mica de inaltime, croiala ii va sublinia talia realizand in acelasi timp iluzia de inaltime mai mare, mai ales daca se aleg si pantofi cu tocul inalt.

Rochia de mireasa tip Empire, este un tip de rochie regala, foarte eleganta, are talia ridicata, gen baby doll, imediat sub sani, fusta este fluida si cade drept, lejera. Aceasta rochita este aleasa de femeile in general fara forme voluptoase, nu este recomandata mireselor plinute sau micute de statura. Poate fi purtata cu succes de miresele gravide.

Pentru mai multe modele de rochii pentru mireasa accesati site-ul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu