joi, 21 februarie 2013

Cum sa te bucuri de nunta chiar daca esti gravida?

Cum sa te bucuri de nunta chiar daca esti gravida
S-au dus vremurile cand femeile gravide faceau o nunta mica pentru a sterge rusinea familie. Realitatea cotidiana ne arata ca exista din ce in ce mai multe femei gravide care se casatoresc, un magazin important de rochii de mireasa a estimate ca in anul 2001 aproximativ 20% dintre clientele lor erau gravid. Atat sarcina cat si casatoria sunt momente frumoase si este dreptul sa fii fericita si sa te bucuri de ziua ta speciala.

Comunitatea mamasisotie.ro iti  ofera cateva sfaturi pentru a te bucura de ziua nuntii tale.

1.    Intelege sentimentele celor din jurul tau, trebuie  sa te astepti la replici acide si comentarii din partea cunoscutilor, tine mai mult de cultura din care fac parte, de asteptarile si credintele acestora.
2.    Nu-ti fie rusine, este o emotie nesanatoasa, care iti poate strica ziua atat tie cat si viitorului tau sot, precum si copilului tau. Nu uita ca sarcina si casatoria sunt doua etape prin care toata lumea vrea sa treaca deci fii mandra ca le ai pe amandoua.
3.    Daca vrei sa te casatoresti religios vorbeste mai intai cu preotul de la biserica unde vrei sa mergi.
4.    Asteapta-te la complicatii cu rochia ta de mireasa, dar nu te multumi cu ceva care arata acceptabil. Gasesti un croitor bun, gaseste un model care iti place si in cate te-ai vedea imbracata si pune-l la treaba, nu uita ca vei avea nevoie de modificari ulterioare daca burtica iti va creste mai mult decat de astepti, vorbeste cu el din timp
5.    Uita de pantofii cu toc. Alege in schimb o pereche de balerini, sandale sau orice alta incaltaminte in care te simti confortabil, nu este tocmai cea mai buna perioada pentru a sta in picioare deci trebuie sa alegi confortul.
6.    Nu uita de accesorii. Foloseste toate accesoriile la care ai visat, voal, diadema, flori, bijuterii etc.

Este ziua ta speciala si meriti sa fii fericita, treci peste prejudecati si emotii negative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu