miercuri, 21 august 2013

Pasi de parcurs in alegerea invitatiilor de nunta

Incepe prin a te gandi la design-ul invitatiei, cum visezi ca o sa arate? Culorile vor fi pale sau puternice, vei insera fotografii, vei adauga detalii pretioase sau va fi simpla, acestea sunt numai cateva intrebari la care trebuie sa raspunzi inainte de a cauta invitatia pentru nunta.


Ideal ar fi ca inainte de a vorbi cu un furnizor sa ai o idee de baza, un model de invitatie orientativ pe care sa-l arati si in functie de care sa lucrezi la rezultatul final.
Gandeste-te cat de departe esti dispusa sa mergi cu design-ul invitatiei, culori, texturi si detalii, proiectele mai complicate au nevoie de o echipa de profesionisti, iar pretul s-ar putea sa fie un pic cam mare daca nu este atenta.
Daca vrei invitatii de nunta ieftine trebuie sa incerci sa gasesti un furnizor care ofera preturi foarte bune sau sa incerci sa le faci singura, trebuie totusi sa ai ceva timp si rabdare pentru ca nu vor iesi perfect din prima.
Cauta inspiratie. Poti incepe cu invitatiile pe care le-ai primit de-a lungul timpului, imagini din reviste, Pinterest este de asemenea o resursa online gratuita pe care o poti folosi, analizeaza tot ce vezi, ce iti place si ce nu iti place la acele modele.

Nu te grabi cu alegerea furnizorului, trebuie sa gasesti persoana care te intelege, mai ales daca vrei sa faci invitatiile pe comanda, cauta omul potrivit la pretul corect.
Vorbim in continuare de 4 pasi pe care trebuie sa-i urmezi dupa ce ai ales furnizorul, acestia pot fi folositi si daca vrei sa faci invitatiile pe comanda.
  • Alege culoarea. Acesta se alege, de obicei, in functie de culorile pe care le-ai ales pentru aranjamentele si detaliile de la nunta, dar nu neaparat.
  • Detaliile speciale. Vrei simboluri sau elemente speciale care s-ar realiza intr-un timp mai lung sau ar costa mai mult, gandeste-te si ce buget ai.
  • Marime si forma. Poti alege marimi si forme clasice, patrat, dreptunghi etc, sau poti opta pentru forme speciale, cum este cea de mai jos, important este sa-ti placa si sa intre intr-un plic in dimensiunile disponibile.

  • Seteaza deadline-uri. Este important sa fii stricta cand vine vorba de organizarea nuntii, timpul trece mult prea repede si nu are rost sa intri in panica. Cere o estimare a timpului de realizare si adauga cel putin 2 zile in plus pentru a nu fi luata prin surprindere daca se intarzie.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu